dr Dorota Bederska-Łojewska
Strona główna
/
Instytut
/
Pracownicy
/
dr Dorota Bederska-Łojewska
dr Dorota Bederska-Łojewska
Dokonania naukowe
- Publikacje
Rye non-starch polysaccharides: Their impact on poultry intestinal physiology, nutrients digestibility and performance indices - A review
Autorzy: Bederska-Łojewska, D., Swiatkiewicz, S., Arczewska-Włosek, A., Schwarz, T.
DOI: 10.1515/aoas-2016-0090
Date: 2017-01-01
Efficacy of dietary Vitamin D and its metabolites in poultry-review and implications of the recent studies
Autorzy: Świątkiewicz, S., Arczewska-Wlłosek, A., Bederska-Lojewska, D., Józefiak, D.
DOI: 10.1017/S0043933916001057
Date: 2016-01-01
Gastroprotective effect of feed additives containing kaolin clay in piglets
Autorzy: Bederska-Łojewska, D., Pieszka, M., Szczurek, P.
DOI: 10.2527/jas2015-9731
Date: 2016-01-01
Regulation of the intake of arachidonic acid by modifying animal products and its effect on inflammatory processes in the human body
Autorzy: Bederska-Łojewska, D., Pieszka, M., Szczurek, P., Orczewska-Dudek, S., Pietras, M.
DOI:
Date: 2015-01-01
The effect of early-life kidney bean lectin administration on pig performance in the peri-weaning period - A safety study
Autorzy: Pieszka, M., Orczewska-Dudek, S., Bederska-Lojewska, D., Józefiak, D., Kieronczyk, B., Pietras, M., Rawski, M., Kizerwetter-Swida, M., Sapierzynski, R., Matyba, P., Pietrzak, P.
DOI: 10.22358/jafs/65628/2015
Date: 2015-01-01
Native oils from apple, blackcurrant, raspberry, and strawberry seeds as a source of polyenoic fatty acids, tocochromanols, and phytosterols: A health implication
Autorzy: Pieszka, M., Migdał, Wł., Gąsior, R., Rudzińska, M., Bederska-ŁOjewska, D., Pieszka, M., Szczurek, P.
DOI: 10.1155/2015/659541
Date: 2015-01-01
Metabolism of arachidonic acid, its concentration in animal products and influence on inflammatory processes in the human body: A review
Autorzy: Bederska-Lojewska, D., Orczewska-Dudek, S., Pieszka, M.
DOI: 10.2478/aoas-2013-0001
Date: 2013-01-01
Cholesterol and lipid peroxides in animal products and health implications - a review,Cholesterol i nadtlenki lipidowe w produktach zwierzęcych oraz ich wpływ na zdrowie - artykuł przeglądowy
Autorzy: Orczewska-Dudek, S., Bederska-Łojewska, D., Pieszka, M., Pietras, M.P.
DOI: 10.2478/v10220-012-0003-9
Date: 2012-01-01
Modulating gastrointestinal microflora of pigs through nutrition using feed additives,Modulowanie mikroflory przewodu pokarmowego świni na drodze żywieniowej poprzez dodatki paszowe
Autorzy: Bederska-Łojewska, D., Pieszka, M.
DOI:
Date: 2011-01-01